06/06/2012

Huntress

Ymmärrätte varmasti, että seuraava ehdotukseni on epätoivoisten tekosyidenkin sarjassa omaa luokkaansa, mutta ehkä kirjan kelvollisuuden mittarin pitäisikin olla se, mitä siitä muistaa kuuden viikon päästä.


Tällä mittarilla Malinda Lon Huntress ei ole juuri mistään kotoisin (jos kohta toisilla mittareilla se oli, muistaakseni, ihan viihdyttävä). Siinä pelastetaan kuolevaa luontoa ja maailmaa, joka on ottanut vaikutteita vähän sieltä sun täältä - nimistö on kovin aasialaista, mutta mikään muu ei niinkään. Lisäksi oli tyttörakkautta.

Huntress liittyy löyhästi Ashiin, jota luin Naistenklinikalla harvinaisen epävaikuttuneena, ja kärsii samasta perusongelmasta: päähenkilöt ovat kiinnostavia kuin keltainen post-it -lappu. Herätkää siellä Locuksella! Tyttörakkaus ei ole riittävä syy kirjan päätymiseksi suositellaan suositellaan -listalle. Vaadin kirjallisempia ambitioita.

In other news: Sivukirjastossa ollaan pahoillaan Ray Bradburyn kuoleman johdosta. Kevyet mullat, herra Bradbury.

3 comments:

Tessa said...

Heh, mainio uusi kriteeri. Olen kyllä huomanut, että kuukauden koosteiden (pahasit myöhässä) tekeminen ajaa joskus samaa arvotusasiaa.

Booksy said...

Selitys on erinomainen; viilaan siitä pois sarjanumeron ja muut tunnisteet, ja laitan säilöön omaa käyttöä varten... :-)

Liina said...

Hee, kiitos toverit, tämä lohdutti :D

Erityisesti, Booksy, viilaa pois vain - tein jo saman kommentillesi :)