10/12/2012

Muita sähkökirjojen lukijoita?

Ystävät ja kylänhenkilöt, VTT:n tutkija Riitta Nieminen-Sundell etsii e-kirjojen käyttäjiä haastateltavaksi. Jos olet e-kirjatyyppi, ilmianna itsesi oitis! Tiedän, että teitä on tässä maassa muitakin, ainakin kolme.

Tutkimus koskee lukemisen käytäntöjen muutoksia osana KTK:n Rytmitaloushanketta. Haastattelut tehdään heti ensi vuoden alussa. Jos kiinnostuitte, pistäkää mailia: riitta piste nieminen-sundell ät vtt piste fi.

Minä tietenkin karjuin "Pick me! Pick me!" samalla, kun kirjoitin itseni-ilmiantosähköpostia (ajatus siitä, että pidän monologia kirjoista tieteen nimissä on vastustamaton, ja kyllä, tiedän, että on tavanomaista, että haastattelija sanoo jonkin sanan johonkin väliin, ja hän saakin toki aivan vapaasti yrittää.)

En ole siis itse vielä ollut haastateltavana: omani on aikataulutettu heti tammikuun alkuun enkä kuulkaa malta odottaa.

8 comments:

Teresita said...

Kiitos vinkistä!

Liina said...

Hienoa jos innostuit mukaan! :D

Maria/Sinisen linnan kirjasto said...

Heippa! Kiitokseksi tekninistä blogger- ym. neuvoista (fb-ryhmän puolella) lätkäisin sinua Tsemppaava blogiystävä -tunnustuksella, täällä:

http://sininenlinna.blogspot.fi/2012/12/joulukalenterin-luukku-12.html

(Tunnustus ei edellytä toimenpiteitä, enkä edes muista, mitkä "säännöt" tähän haasteeseen liittyivät, mutta halusin kiittää ;))

Liina said...

Kävin jo siellä sunkin blogissa kiittelemässä, mutta kiitos itsellesi! Mukavaa, jos olen ollut avuksi, enkä vain ärsyttävä besserwisser, kuten usein pelkään :D

Sini said...

Pistinpä minäkin postia. Huvittavaa, kirjoitin ensin osoitteeseen piste ihan kirjaimin, koska niinhän siinä luki ja suoraan aivoni olivat siitä kopioimassa...

Liina said...

Hienoa! Toivottavasti tarpeeksi haastateltavia löytyy tutkimusprojektiin. Odotan tuloksiakin jo innolla :D

Maija said...

Täälläkin yksi joka osallistuu tuohon :)

Liina said...

Esimerkillistä toimintaa! :)