19/03/2010

Fragile Eternity

Melissa Marrin teinisarja jatkuu osalla Fragile Eternity, jossa Ink Exchangen päähenkilövaihdoksen jälkeen palataan taas Aislinniin, Ilki ihanan päätyttölöön.


Aislinnilla (eli Ashilla) on ongelmia: Seth, kuolevainen poikaystävä, meinaa jäädä alakynteen kun Ashin aviomies ja kesän kuningas Keenan yrittää tehdä suhteestaan Ashiin muutakin kuin muodollisuuden. Ash kamppailee kahden tulen välissä, Seth haluaa tehdä omat ratkaisunsa, ja Keenaninkaan tosirakkaus ei näköjään aio enää odottaa. Vaikeaa on olla teini tai 500 vuotta vanha keiju!

En ole aivan varma, onko Fragile Eternityn nimen tarkoitus kuvastaa koko sarjaa, mutta selväksi käy, että jatkoa tulee riittämään. Ja melko saippuaoopperaista jatkoa, sano. Useimmilla saippiksilla kun kestää ainakin pari vuotta päästä tälle mutkikkuuden tasolle, johon Marrin sarja pääsi kolmessa kirjassa. FE oli ihan mukavaa luettavaa, mutta edellämainitut ihmissuhdekiemurat kiusaannuttivat ainakin itseäni siinä määrin, etten ole varma, tartunko enää tuleviin jatko-osiin.

2 comments:

Hanna said...

Mä olen meinannut ja meinannut ja meinannut tarttua tähän, mutta nyt luulen meinaamisten riittävän ja jätän väliin.

Liina said...

:D

ehkä se on kuitenkin ihan hyvä ratkaisu :D välillä mietin itsekin, että mihin oikein elämäni käytän..