09/10/2012

Humble eBook Bundle

Herra Sivukirjasto lähetti linkin. Linkin takaa löytyi HumbleBundle-diili, ja se tiedoksi myös niille teistä, jotka olette esimerkiksi e-kirjoja halunneet kokeilla mutta ette ole vielä uskaltaneet (tai niille, jotka olette halunneet lukea maagista realismia, mutta olette ujostelleet.)

Maksa, mitä jaksat -periaatteella toimivasta HumbleBundle-diilistä saa kuusi DRM-vapaata e-kirjaa: messissä mm. Cory Doctorow, Kelly Link, Lauren Beukes ja niin edelleen. (Jotkut olin jo lukenut, mutta väliäkö sillä, sillä osa riihikuivasta menee hyväntekeväisyyteen. Halutessaan voi myös määritellä, miten iso osa menee kirjailijoille, hyväntekeväisyyteen ja organisaattorille.)

Itse maksoin 15 taalaa eli hieman yli keskiarvon ja sain pari lisäkirjaa, mutta erityisen innoissani olen tuosta Doctorowista, joka kuuluu perussettiin.

Diili on voimassa vielä 14 päivää, 3 tuntia, 41 minuuttia ja 58 sekuntia, joten reippaina käykäämme rekkain alle kaikki yhdessä!

5 comments:

Linnea / pigeonnaire said...

Uuh, kiitos linkistä! Harkitsenpa vakavasti!

Tii said...

Mun mieheni vinkkasi myös tuosta. Tykästyin erityisesti tähän juonitiivistelmään: "[T]his modern military superhero saga chronicles the battle between Earth's superheroes and a transdimensional Third Reich." ;D

Liina said...

Hei, ihanaa jos tästä on iloa! Munsta tää on ihan briljantti juttu (vaikka Doctorow:n kirja vaikuttaakin vähän EFF:n tilausduunilta.)

Tii, mä en yhtään keksi, mikä toi voisi edes olla, mutta sen on oltava loistava :D

Tessa said...

Oho, kiitos vinkistä, pitääkin käydä katsomassa.

Liina said...

Sulla on vielä yhdeksän päivää aikaa harkita :D