03/04/2014

The Silvered

Sellainen pistää vähän vituttamaan, että lainaa kirjastosta sukat jaloissa pyörien kirjan suursuosikiltaan, jonka on tiedetty kirjoittavan hauskaa ja hattarankepeää ja silleen vähän sotkuisesti ja iloisesti seksikästä (tarkoitan tällä, että ei sliipatusti ja pitsisesti seksikästä) urbaania fantasiaa...


...ja sitten saa käsiinsä eeppisen fantasian puolelle lipsahtavan ihmissusitarinan, josta jonnekin matkan varrelle hukkui leijonanosa kepeydestä, tiikerinosa hauskuudesta ja eikä seksikkyydestä ollut tietoakaan, ei iloisen sotkuisesta tai sliipatun pitsisestä.

Niin, eihän Tanya Huffin The Silvered nyt varmaankaan varsinaisesti huono ollut, ja kyllähän se loppua kohti tempaisi mukaansa. Mutta kun minä en halunnut tätä.

4 comments:

Linnea / kujerruksia said...

Olisin ehkä vähän kauhistunut tuota Harrisin blurbbia tuossa kannessa. Mutta mitä tältä kirjailijalta sit niinko suosittelisit?

ps. suosittele mulle joku helmet-äänikirja kans jooko!

Liina said...

Enchantment Emporiumia! Se on ihana!

Ja sen saa äänikirjana. Mutta ei käsittääkseni Helmet-äänikirjana, valitettavasti. Ja lisävalitettavuutena on todettava, että olen tainnut löytää Overdrivesta kaksi (2) äänikirjaa, jotka olen halunnut kuunnella, ja jälkimmäinen (Doll Bones) ei vienyt maata merelle.

Linnea / kujerruksia said...

Etsin Enchantment Emporiumin käsiini jostain!

Liina said...

Etsi!