30/01/2011

Arvonta! Eka ikinä!

Päätin pistää pystyyn blogin ensimmäisen arvonnan ikinä.

Minulla sattuu nimittäin eräästä syystä* olemaan kaksi kappaletta Ann & Jeff VanderMeerin toimittamaa piraattiantologiaa Fast Ships, Black Sails, joka pitää sisällään tarinoita mm. Naomi Novikilta, Michael Moorcockilta JA Kage Bakerilta, ikisuosikiltani.

Tää näin.
Toisen kirjoista ajattelin pitää (ja lukeakin vielä joskus), mutta toisen arvon jollekulle lukijoista (laajan määritelmän mukaisesti - jos joku päätyy tänne googlettamalla "arvonta", hyväksyn senkin.) Kirja on englanninkielinen ja julkaistu vuonna 2008. Antologiat eivät ainakaan minuun aina iske, mutta VanderMeerin pariskuntaa pidetään käsittääkseni varsin etevinä kustannustoimittajina, joten omat odotukseni ovat kohtuullisen korkeat.

Voittoon riittää, että kommentoi tähän postaukseen jotain, sanotaan nyt vaikka helmikuun puoleenväliin mennessä. (Kommentoikaakin sitten, muuten tämä on tosi noloa. Saatte myydä kirjan eteenpäin jos haluatte, kunhan ette kerro siitä minulle.)


* Siksi, että olen ihan omin kätösin tilannut kirjan kahteen kertaan internetkirjakaupasta.

8 comments:

NoobaX said...

Olen liian laiska lukemaan eng.kielisiä kirjoja, mutta nythän olisi hyvä tilaisuus aloittaa sekin!

Osallistun siis arvontaan! :)

Hanna said...

Kommentoidaan, kun kerran käsketään :D Kirjakin on lukematta eikä löydy omista hyllyistä, joten arvonnan voittamisesta ei tulisi ikävää kierrettä :P

Anonymous said...

Piraattiantologia kuulostaa mielenkiintoiselta ja hyviä kirjailijoitakin näyttää olevan mukana. Jotenka tässä kommentti. :)

Anonymous said...

Bookses about pirates and ninjas (there better be ninjas!!!), oh my! :P

xoxo,
Gossip girl... arrr, that's to say, Vuokko (of no account of any sort)

Paivi [Elokuvablogi.com] said...

Aina arvontaan pitää osallistua :) vaikken ikinä mitään voitakaan!

Eli täällä kommentoin ;-)

Anonymous said...

Pakko ;D osallistua.
Juuri löysin blogisi ja jatkanpa aiempien kirjoitusten lukemista!
Aurinkoista päivän jatkoa sinulle!
-Päivi-

Kevätkukkanen said...

Tulin, näin ja koin. En tiedä, mistä moinen putkahti mieleeni :) Ekaa kertaa blogissasi ja tykkään osallistua eri arvontoihin. Tulin siis Lumikin luetut-blogista tänne ja tulen kyllä uudelleenkin, sillä lisään sinut suosikit-kansiooni :)
Mukavaa talven jatkoa!
Siis juu, osallistun arvontaasi.

Liina said...

heippa ihanat, kiitos kun osallistutte :) tulee ihan sellainen fiilis, että voi toistekin tilata jostain kirjasta tuplakappaleen :D