03/02/2012

Pisan kalteva kirjatorni

Locus julkaisi suosituksensa vuoden 2011 kirjoista. Lista kädessäni hyökkäsin kohti paikalliskirjaston (joka, kuten tiedätte, on erinomainen) webisivuja ja menetin taas järkeni ja arvostelukykyni.

Milloin, kysyn vaan, kuvittelen lukevani ne 35 kirjaa jotka olen kirjastosta joko lainannut tai varannut? Ne, JA Odysseuksen? Mihin ne kaikki laitetaan? Herra Sivukirjasto pelkää hautautuvansa kirjavyöryn alle, ja koska kovasti pidän herra Sivukirjastosta, en halua että herra Sivukirjasto hautautuu kirjavyöryn alle tai edes elää kirjavyöryä peläten.

Ja ilmeisesti meillä on myös tytär, joka satunnaisesti (kuten nyt) vaatii huomiota.

Miksen ymmärrä sanaa "kohtuus"?

EDIT. Laskin hädissäni väärin. Kirjoja onkin vain 33. Ei sittenkään mitään hätää!

4 comments:

Katinka said...

Kiitos lukuvinkki listasta :) Bongasin sieltä jo pikaisesti vilkaisemalla useamman mielenkiintoisen opuksen..

Liina said...

Haa, hyvä jos siitä oli iloa! Sieltä mäkin pääosin lukemiseni kaivan :)

Tessa said...

Kävin naureskelamssa näitä sun tornijuttuja jo aiemmin mutta sillon en ehtinyt kommentoimaan... Joo, tuttujuttu, mies valitti kerran siivotessa kirjasortumista... Lisäksi tuo kirjaston varausjärjestelmä on välillä vähän turhankin näppärä. Ja kirjoja aika paljon myös esillä hyllyssä. Hmmh... No, 33 kirjaa, kirja päivässä ja parhaissa kaks vai miten se menee :). Kiitos listan linkittämisestä!

Liina said...

Tessa, eipä kestä, kiva jos listasta on muillekin iloa! Vaikka aina on vähän riskaabelia päästää muut apajilleen, uskon silti, että jaettu ilo on kirjojen kyseessä ollessa moninkertainen.

Kummallisia nuo kirjasortumia pelkäävät miehet, kerrassaan.

Yritän ottaa tornista kuvan tänään, hain eilen varaamistani kirjoista 20 kirjastosta. Suuri osa meni kätevästi rattaissa, mutta silti ... ne piti kantaa kaksi kerrosta ylöspäin, tyttären ohella tietenkin.