20/09/2010

Shadow Unit

Löysin Adventures in Reading -blogin kautta maininnan scifitarinasta nimeltä Shadow Unit.
Shadow Unit is a science fictional story about a group of unrealistically sexy FBI agents struggling to protect humanity from the worst monsters imaginable. Except some of our heroes may be on the road to becoming monsters themselves....
Shadow Unit toimii lahjoitusperustaisesti - suomeksi: maksa, mitä jaksat. Eri "tuotantokausien" tarinoiden lisäksi jotain livejournal-tilihässäkkää sun muuta nykymediaa, johon en ole ehtinyt perehtyä. Jutut saa e-kirjoinakin ainakin osittain.

Varjoyksiköstä kirjoittavat itselleni tutuista kirjailijoista Emma Bull, Elizabeth Bear, ja Holly Black, mutta mukana on muitakin.


Henkilökohtaisesti olen tällä hetkellä pirteä ja sosiaalinen vähän samaan tapaan kuin esimerkiksi mureena (puraisen pienimmästäkin ärsytyksestä) ja tästä ihastuttavasta perspektiivistä käsin voin vakuuttaa, että Shadow Unit on erinomaista lounasseuraa, jos sattuu esimerkiksi omistamaan kohtuullisella internetselaimella varustetun puhelimen ja haluaa säästää kollegoitaan murahtelulta. (Minulla on tosin vasta ykköskauden ensimmäinen tarina kesken, koska olen myös nopea syömään, enkä siksi mene takuuseen koko sarjan laadusta.)

Toivon, ettei kukaan lukija sentään imitoi mureenaa, vaikka innostuisikin Shadow Unitista.

No comments: