07/06/2011

River Marked

Briggs-kiintiö alkaa ehkä olla täydenpuoleinen tämän kevään osalta, mutta vielä sananen - ja tällä kertaa todella tarkoitan sitä, sananen - Mercy-sarjan uusimmasta osasta nimeltä River Marked.


River Markedin lukemalla saa nimittäin täsmälleen sitä, mitä tilaa - RM on osapuilleen yhtä viihdyttävä kuin sarja keskimäärin tähänkin asti (eli melkoisen, mutta ei aivan yllä edellisen osan, Silver Bornen tasolle.) Erikoisbonuksena Yhdysvaltain alkuperäiskansojen asiat, jotka saivat ainakin rouva Sivukirjaston miettimään puoli kirjaa, josko alkuperäiskansat ovat ihan oukkei sen kanssa, miten rouva Briggs heidän myyttejään käsittelee - täältä käsin kun on aika vaikea moista arvata.

Jos on jo Mercyn kanssa tuttavallisissa väleissä, ei takuulla menetä mitään sarjan uusimman parissa, ja jos ei vielä ole, kannattaa ehkä aloittaa sarjan alkupäästä.

Sitten tärkeämpiin asioihin: se, joka lainasi Kitty-kirjani (oletettavasti polttareissani) ilmoittautukoon oitis. Haluan tietää, missä ne ovat. (Jos olen itse jemmannut ne jonnekin kirjahyllyn taakse, unohtakaa tämä kohta.)

No comments: